• $6.99

Publisher Description

De cateva decenii Russell Targ alaturi de alti oameni de stiinta a demonstrat ca mintea noastra are capacitati extraordinare pe care abia incepem sa le intelegem.

Invatand sa folosim aceste capacitati – de la vederea la distanta la precognitie de la diagnosticarea medicala intuitiva la vindecarea la distanta – putem ajunge sa avem o minte linistita sa traim experienta interconectivitatii tuturor fiintelor si in cele din urma sa trecem printr-o transformare a constiintei.

Valorificand doua decenii de cercetari desfasurate la Stanford si in alte locuri cartea de fata prezinta cu claritate fundamentul stiintific al vederii la distanta si al fenomenului „nonlocalitatii . Totodata sunt prezentati pasii practici concreti pe care ii puteti face pentru a putea realiza propriile experiente de vedere la distanta si de vindecare la distanta.

Si mai important este faptul ca autorul ne demonstreaza in paginile cartii ca existenta atemporala este reala si a fost traita de secole de catre cei care practica meditatia si vederea la distanta oferindu-ne si instrumentele necesare pentru a o experimenta noi insine.

Russell Targ este fizician si scriitor. A fost un pionier in cercetarea laserului si cofondator al departamentului de cercetare a capacitatilor paranormale de la Institutul de Cercetari Stanford. Rezultatele activitatii sale stiintifice desfasurate in domeniul vederii la distanta si al altor fenomene paranormale au fost publicate in toata lumea.

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2016
June 14
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
442
Pages
PUBLISHER
Lifestyle Publishing
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
4.4
MB

More Books by Russell Targ