Puterea ta interioar‪ă‬

Preia controlul asupra vieții tale

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

De-a lungul anilor am lucrat cu sute de oameni și, discutând cu fiecare în parte în cadrul ședințelor de psihoterapie și life-coaching, am observat care sunt principalele probleme cu care se confruntă aceștia: gânduri și emoții disfuncționale, credințe limitative, lipsa încrederii în sine, stimă de sine scăzută, relații toxice sau conflictuale, lipsă de sens și semnificație în viețile lor, necunoașterea propriei persoane, blazare etc. Pe marginea probemelor întâlnite am pus întrebări și am obținut răspunsuri, am explorat împreună soluții iar realitatea acestor persoane s-a modificat spectaculos. 


Cartea „Puterea ta interioară. Preia controlul asupra vieții tale” cuprinde în șapte capitole diverse situații de viață și ipostaze în care ne regăsim cu toții la un moment dat din viața noastră. Fie pentru că nu ne cunoaștem suficient de bine, pentru că nu ne dăm voie să visăm și să „zburăm”, pentru că ținem cont mult prea mult de ce își doresc alții și mult prea puțin de ce ne dorim noi, sau fie pentru că încă nu știm cum să ne accesăm resurele și puterea interioară, putem face alegeri care să nu fie în acord cu autenticitatea noastră, cu dorințele noastre reale și cu misiunea noastră personală. Aceste alegeri ne pot îndepărta de calea noastră și putem ajunge să experimentăm foarte frecvent sentimente negative precum tristețe, anxietate, depresie, lipsă de sens, gol interior ori chiar boli fizice. 


Scopul acestei cărți nu este să îți ofere soluții magice în șapte pași ci să te ajute să îți conștientizezi și să îți accesezi puterea interioară, folosind-o cât mai înțelept cu putință; să privești problemele cu care te confrunți din mai multe unghiuri de vedere sau, pur și simplu, pentru un moment, dintr-o altă perspectivă pentru a-ți da voie să observi căi alternative, mai simple, de soluționare. 


În urma experienței mele ca psihoterapeut și life-coach am observat care sunt situațiile problematice și blocajele cel mai des întâlnite în viața unui om și am hotărât să tratez aceste situații în cele șapte capitole ale acestei cărți: 


- Stăpânește-ți mintea și emoțiile 

- Ai încredere în tine și fii autentic 

- Folosește-ți puterea interioară 

- Îmbrățișează viața și schimbarea 

- Respectă-i pe cei din jur 

- Alege înțelept oamenii cu care te înconjori 

- Fericirea ta depinde de tine 


Știu că orice om are în interiorul său toate resursele necesare pentru a face față dificultăților vieții, tot ceea ce trebuie să facă este să își regăsească calea spre sine, să își redobândească puterea interioară și să își ia viața în propriile mâini adoptând o gândire sănătoasă, rațională și constructivă.

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2015
August 13
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
386
Pages
PUBLISHER
Gordian
SELLER
Ursula Yvonne Sandner
SIZE
1.7
MB

More Books by Dr. Ursula Yvonne Sandner

2017
2014

Customers Also Bought

2018
2011
2014
2013
2012