Puterea ta interioara

Invinge-ti emotiile negative si construieste-ti o minte sanatoasa

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

De-a lungul anilor, lucrand cu clientii mei, am vazut de nenumarate ori acelasi scenariu care se repeta: oameni care apeleaza la ajutor deoarece sunt tristi, suparati, apasati de probleme, au anxietate, atacuri de panica, depresie sau alte tulburari cauzate de gandirea si de stilul lor de viata.


Explorand impreuna cauzele si potentialele solutii la problemele lor am descoperit care sunt acele lucruri care functioneaza si care ii pot ajuta sa depaseasca suferinta si impasul in care se aflau, reusind astfel sa devina mai puternici, sa faca schimbari si sa traiasca asa cum si-ar fi dorit, in acord cu autenticitatea lor.


Cartea “Puterea ta interioara - invinge-ti emotiile negative si construieste-ti o minte sanatoasa” trateaza exact aceste probleme. Pagina cu pagina, am adunat informatii si concepte care sa solidifice sanatatea gandirii. Imagineaza-ti ca reusesti sa-ti infrangi gandurile negative, ca reusesti sa iti identifici - in primul rand, credintele limitative. Pagina dupa pagina am explicat virusii mintii, ca sa poti sa stii care sunt aceia.


De cele mai multe ori problemele noastre nu sunt cele pe care ni le imaginam, iar a fi vigilent si informat este primul si cel mai important pas pentru a-ti forma o gandire sanatoasa. In acest sens, am structurat cartea in cinci capitole, fiecare capitol avand o tema specifica:


1. A trai in acord cu sinele tau real

2. A fi o victima sau a fi un invingator

3. Destin sau responsabilitate personala

4. Relatii fericite sau jocuri psihologice

5. Viata traita frumos si ecologic


Lumea ta exterioara este o reflectie a lumii tale interioare iar daca vrei ca ceva sa se schimbe in exterior trebuie sa incepi, in primul rand, schimbarea din interior. Pentru ca meriti sa fii fericit si sa traiesti asa cum iti doresti!

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2016
September 8
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
388
Pages
PUBLISHER
Self-published
SELLER
Ursula Yvonne Sandner
SIZE
1
MB

More Books by Dr. Ursula Yvonne Sandner

Customers Also Bought

2015
2014