Qendrimi i Islamit rreth muzikes

  • 5.0 • 1 Rating

Publisher Description

Libri Qëndrimi i Islamit rreth muzikës, të cilin e ka përkthyer dhe përgatitur i diplomuari i Universitetit Islamik në Medinë, prof. Munir Zahiroviq, jep një prerje studimore dhe përpiqet që përmes shpjegimeve dhe dëshmive të detajuara, si dhe citimit të dijetarëve islam të pasqyroj dhe të jap përgjigje në këtë temë.

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2013
  October 20
  LANGUAGE
  SQ
  Albanian
  LENGTH
  172
  Pages
  PUBLISHER
  DawaTools
  SELLER
  DawaTools
  SIZE
  198.4
  KB

  Customers Also Bought

  1991
  2019
  2016
  2016
  2013
  2017