Què vol dir quan un home cau del cel Què vol dir quan un home cau del cel

Què vol dir quan un home cau del cel

    • $7.99
    • $7.99

Publisher Description

"Quan l'Enebeli Okwara va enviar la seva filla a conèixer món, no sabia què feia el món a les filles". Les filles, mullers i mares que protagonitzen aquest llibre evocador i irreverent planten cara a situacions extraordinàries: una dona parla amb el fantasma de la seva mare, que s'ha escapat d'una fotografia familiar; una altra, desesperada per tenir fills, se'n fa un amb flocs de cabells; el fantasma de la guerra turmenta tres generacions de dones d'una mateixa família, i, en un futur distòpic, una terapeuta descobreix que té l'habilitat in­creïb­le de fer desaparèixer el dolor, però a un preu molt alt. El que les lliga és la duresa del món on viuen, en què el futur és incert, les oportunitats són escasses i la sort, capritxosa. A estones irònica i distant, d'altres fent gala de la profunditat psicològica dels millors narradors, Arimah explora en aquests relats els lligams que ens uneixen els uns als altres i als espais que habitem més íntimament.

"Arimah és una narradora enginyosa, sofisticada i astuta, capaç d'ordir paràboles utòpiques, relats plens de màgia i escenes esglaiadores a la vegada que es mou amb desimboltura entre el distanciament còmic i el realisme psicològic".
The New York Times Book Review

"Nneka és una escriptora atípica, i aquest és un llibre extraordinàriament madur per ser una "òpera prima". Els contes d'aquesta antologia traspuen un terrible domini del llenguatge, però també una gran creativitat. I molta sensibilitat. Sota la crosta d'unes històries a vegades terribles, l'escriptora anglobiafrenya té la capacitat de retornar al lector la confiança en l'amor. Els contes de "Què vol dir quan un home cau del cel" resulten rodons i el conjunt de l'antologia és una alenada d'aire fresc. Lesley Nneka Arimah serà, sens dubte, una escriptora a seguir".
Gustau Nerín, El Nacional La Llança

"D'emocions, certament, el llibre n'és ben ple".
Vicent Alonso, El Diario

"Lesley Nneka Arimah penetra en l'ànima femenina amb un conjunt de relats protagonitzats per dones africanes que pateixen conflictes generacionals, la dialèctica entre modernitat i tradició i la presència de la figura masculina. Fent una mirada íntima a les problemàtiques, l'autora revela els fils invisibles que uneixen les dones davant de la incertesa".
Toni Mata i Riu, Regió7

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2019
February 6
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
176
Pages
PUBLISHER
Quaderns Crema
SELLER
Bookwire Gesellschaft zum Vertrieb digitaler Medien mbH
SIZE
1.5
MB

More Books by Lesley Nneka Arimah

What It Means When a Man Falls from the Sky What It Means When a Man Falls from the Sky
2017
A People's Future of the United States A People's Future of the United States
2019
PEN America Best Debut Short Stories 2018 PEN America Best Debut Short Stories 2018
2018
När en man faller från himlen När en man faller från himlen
2020
Quando un uomo cade dal cielo Quando un uomo cade dal cielo
2019
Was es bedeutet, wenn ein Mann aus dem Himmel fällt Was es bedeutet, wenn ein Mann aus dem Himmel fällt
2019