• $1.99

Publisher Description

Ova avantura se nastavlja sa Džonom Karterom i njegovim prijateljima Barsoomom, bežanjem vanzemaljskog zatvora i borbom za pravdu.

Na kraju prethodne knjige, supruga John Carter, princeza dejah thoris, zatvorena je u Hramu Sunca gadna pretnjača boginja Issus.

Rečeno je da je potrebno čekati čitavu barzomsku godinu prije nego što se zatvorenik vrti unazad do ulaza.

Posle bitke na kraju prethodne knjige, koja se završila uništenjem religije Issusa, supruga John Cartera i još dvije žene bile su zaključane u polako rotirajućem zatvoru u Hramu Sunca, svaka od čijih stotina ćelija samo su otvorene za spoljni svijet jednom godišnje. U međuvremenu, carterov prijatelj postao je novi kralj crnog Martijana Prvo rođenog, a one bele martovske krune koje odbacuju staru religiju takođe stiču novog neimenovanog lidera, ali još ima nekih koji žele zadržati staru diskreditovanu religiju, ukljucujuci nekadasnjeg lidera kneza, Holy Hekkador Matai Shang. John Carter otkriva da prvi rođeni po imenu Thurid zna tajnu Hrama Sunca i da on i Matai Šang žele da spasu kćerku Svete Thern Phaidor, koji je bio zatvoren sa Dejah Thorisom i još jednom barsoomskom princezom, tulijom ptata, u Zatvor hrama nekoliko stotina dana.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2018
September 17
LANGUAGE
BS
Bosnian
LENGTH
300
Pages
PUBLISHER
Classic Translations
SELLER
Ingram DV LLC
SIZE
372.5
KB

More Books by Edgar Rice Burroughs