• $2.99

Publisher Description

Tijdsgebrek is een veeel voorkomend excuus voor mensen die weigeren zelf te koken.  But wat als je dit probleem kon vermijden?

Neem  een beetje tijd om dit boek te lezen en tijdsgebrek zal nooit meer een probleem zijn! Slowcooker koken is de perfecte oplossing voor elke drukbezette person.

Slowcooker  Maaltijden: De Heerlijkste Maaltijden voor Drukbezette Mensen zal U op weg helpen om te begrijpen hoe gemakkelijk en snel het kan zijn om een vullende, gezonde en smakelijke schotel tot leven te brengen  waarvan  heel  uw familie zal houden.

Het boek zal uitleggen hoe U heel snel een heleboel schotels kan bereiden:

Slowcooker Ontbijt Recepten
Slowcooker Soep Recepten
Slowcooker Vegetarische Recepten
Slowcooker Vlees ReceptenLaat Jason U alles aanleren wat er te weten is over slowcooker koken – een nieuwe, leuke en snelle manier om een glimlach op het gezicht van uw geliefden tevoorschijn te brengen wanneer etenstijd eraan komt! Heerlijke recepten zoals slowcooker honing sesam kip wachten op U – en voor dessert , probeer misschien het slowcooker appel kaneel vruchtengebak uit.

U zal niet geloven dat U kon hebben gedacht dat koken moeilijk en tijdrovend was! Slowcooker Stort Maaltijden: De heerlijkste Stort Maaltijden voor Drukbezette Mensen zal U leren hoe bijzondere maaltijden te bereiden zonder andere delen van Uw leven hoeven op te offeren om tijd te vinden om te koken.

Dit aanbod is even heerlijk als de slowcooker cake recepten  die U in het boek zal vinden...

Scroll nu en schaf Uw eigen exemplaar aan door op de BUY knop te klikken!

Extreem korte voorbereidingstijden – Verzeker Uzelf de voorbereidingstijden vermeld aan het begin van elk recept in acht te houden

Beginnersboek – Elke stap die U dient te nemen voor de bereiding van elk maal in dit boek is eenvoudig  uitgelegd.

Family recepten – De recepten komen niet van beroemde chefs maar van doe-het-zelf koks.

Gebruik enkel de ingrediënten die U reeds heeft – U kan een recept kiezen dat Uw smaakpapillen waarderen of die van diegenen die U een plezier wenst te doen.

Leer mond-waterend smakelijke maaltijden te koken, zoals een eier stoofpot, een groenten quiche, een slowcooker lasagna, boterhammen met vlees bereid in uw slowcooker en zelfs voedzame soepen. Dit boek zal U ook tonen hoe prachtige zoete ontbijt en brunch schotels te bereiden in uw slowcooker, zoals havermout, zoete quinoa, appel en banaan brood stoofpot en veel meer.

Ongeacht of U een vlees liefhebber bent of een eier liefhebber, een pasta liefhebber, of een zoetebek, the 25 gemakkelijke recepten vol  proteïnen opgesomd in dit boek zullen éénieders noden vervullen. 

GENRE
Cookbooks, Food & Wine
RELEASED
2017
March 5
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
14
Pages
PUBLISHER
Babelcube Inc.
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
166.4
KB

More Books by Jason Allan