Robotikk for barn Scratch 3.0 - Nybegynner

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

Skrive kode er en kunst på  samme måte som å tegne, male eller skrive et dikt. Ved å bruke de riktige verktøyene og kreativ tenkning kan du skape underverk. Det primære målet med denne boken er å gi slike verktøy til barna. Det er som å sette frøene til kreativ tenkning inn i barnas sinn. Boken vil veilede trinn for trinn for å skrive noen enkle programmer. 

Dataprogrammering er en viktig ferdighet for de kommende generasjonene, og dette er det første og mest avgjørende skrittet i robotikkens og automasjonens verden. 

I denne boken vil vi bruke Scratch som et programmeringsspråk. Scratch er et blokkbasert visuelt og pedagogisk programmeringsspråk som primært er laget for å lære barn å programmere kreativt. Scratch er utformet først og fremst i alderen 8 til 16, men barn helt ned i seksårsalderen kan også bruke det med litt hjelp fra foreldrene sine.

Denne boken er laget i to deler, for nybegynnere og avanserte brukere. Disse to bøkene gir en utmerket forståelse, logikk og solid grunnlag for de konseptene vi skal bruke i robotikk og automatisering.
Ved å bruke kodeblokker i Scratch kan du lage selv komplekse programmer. Disse kodene passer sammen som Lego. Det er ingen grenser hva du kan

opprette ved hjelp av Scratch. Ved å bruke Scratch vil vi i denne boken lage noen enkle animasjoner og spill.

Boken vil forsøke å forklare ting på en farståelig måte så barnet selv kan bruke den. Foreldre må gjerne helpe til om barnet står fast ved noen av oppgavene. 

Alle programmene i denne boken er testet på de nyeste versjonene som er tilgjengelige under utgivelsen av denne boken  ved hjelp av Scratch 3.0. 

Denne boka er best og er et kunstverk i den trykte innbundne formatet. Vi tror det vil skape et bånd med et barn. Spesiell forsiktighet er tatt under opprettelsen av denne eboken, slik at formateringen ikke blir forstyrret. Målet vårt er å gi brukeren nesten den samme opplevelsen som en trykt innbundet bok.

GENRE
Computers & Internet
RELEASED
2019
May 28
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
172
Pages
PUBLISHER
Robotics AS
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
52.5
MB

More Books by Robotics AS