• $28.99

Publisher Description

Nämen tjena, vännen! Helt plötsligt, så tog vi tunnelbanan, och hamnade här. Jag kan tänka mig, att bokhandeln, nu tänker; Vad i helvete, är det som pågår här? Sådan, här rusnings trafik, brukar vi enbart ha till jul eller påsken. Då kommer nämligen, många Kinder ägg och påsk ägg på besök.

Ja, de kanske också lever i boxen! Ingenting skall sticka ut, eller vara annorlunda. Allt skall vara detsamma. Punktligt, detaljerat och noggrant. Böckerna, skall vara ställda, i bokstavs ordning, kanske även i färg, varför inte efter storlek? Det skall se ut, som ett tråkigt, bibliotek. Varför inte mycket eller lite galenhet? Färger, kaos och mycket lek? Varför inte Infinity Museet? Någon, som vet? Kanske, behöver bokhandeln, även de lite DMT eller varför inte LSD? Då, kan jag banne med, lova att det blir färg på väggarna, samt mönster och en hel del kreativitet! Bara ett litet förslag, till de som lever i boxen och som ej vill stiga ut!

Antingen, så var du smart nog, att välja The red pill och kom direkt, ifrån Gentlemans rum, eller så tog du en annan väg in hit, och kom ifrån The Blue Room. Du har tagit dig, ut och in mellan många rum nu! Ett extremt bra beteende, ifall du skall vandra runt i Infinity Museet. Men, jag hoppas verkligen, att du inte använder dig av det beteendet, i andra syften. Vilket, du kommer att förstå, varför. I just detta rum *blink*.

Hur känns det, att ha åkt snålskjuts, igenom hela Museet? Har det känts bra? Är det något, du gör i vanliga fall med? Med, människorna runtomkring? Anser du, att det är ett gentleman sätt eller ett drottnings beteende? Nej! Det är det absolut inte! Så, vännen! Nu är det dags för dig, att ta fram plånboken och kreditkortet, innan du kommer vidare. Du har ingen aning, vad jag har fått gå igenom, för att bygga Infinity Museet för dig! Hade du vetat, så hade du velat springa med miljoner, bara för att hälla över mig och låta mig bada i sedlarna, det kan jag lova dig! Så, nu är det dags för dig, att ta fram plånboken och kreditkortet, innan du kommer vidare. Om du anser, att 147 kronor är dyrt? Men, gärna betalar 147 kronor, för en dags parkering, inne i Centrala Göteborg och tycker att det är rimligt? Ja, då befinner sig UFO, verkligen på fel planet!

Eller, förväntar du dig, att jag skall bära dig igenom dörren? Det kan du glömma, för som jag sade tidigare, så är jag ej någon packåsna, utan den som borde bli buren, upp till himlen!
Varsågod och stig in, vi syns på andra sidan!
Kiss, kiss, och välkommen in till rum nummer 3 A, MSS

GENRE
Self-Development
RELEASED
2016
March 14
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
206
Pages
PUBLISHER
Sahar Lovena
SELLER
Publit Sweden AB
SIZE
1.1
MB

More Books by Sahar Lovena