Sëmundja dhe ilaqi

  • 4.5 • 4 Ratings

Publisher Description

Një prej librave më të dobishëm të Imam Ibn Kajimit. Përgjigje e mjaftueshme për atë që synon shërimin.

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2013
  October 24
  LANGUAGE
  SQ
  Albanian
  LENGTH
  511
  Pages
  PUBLISHER
  DawaTools
  SELLER
  DawaTools
  SIZE
  545.2
  KB

  Customers Also Bought

  2013
  2013
  2013
  2013
  2013
  2013