• $2.99

Publisher Description

Handige, 30 minuten Nederlandstalige samenvatting van Pre-suasion uit 2016. Sociaal-psycholoog Robert Cialdini legt uit wat het toppunt van overtuigen is en laat zien dat het geheim niet het bericht zelf is, maar het juiste moment net voordat het bericht wordt afgeleverd.
Wat is het verschil tussen gemiddelde overtuigingskracht en buitengewoon succesvolle overtuigingskracht? Cialdini gebruikt opnieuw de combinatie van grondige wetenschappelijke research en toegankelijk schrijven, die van zijn vorige boek, Invloed, een bestseller maakte. Hij legt uit hoe de beste verkopers gebruik maken van “bevoorrechte momenten om te veranderen”, waarin toehoorders ontvankelijk voor het bericht worden, al voordat zij het ontvangen. Optimaal overtuigen wordt mogelijk gemaakt door optimaal voor te bereiden. Om gedachten te veranderen, wordt eerst de gemoedstoestand veranderd.
Dit boek, meer dan 30 jaar na het vorige, baseert zich op Cialdini’s ervaring als de meest geciteerde sociaal-psycholoog van deze tijd en legt de methoden van meester-verkopers uit. Een uitgebreide serie studies en verslagen, van succesvolle reclamecampagnes tot oorlogspropaganda, illustreert hoe kunstig ergens de aandacht op vestigen leidt tot positieve resultaten.

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2017
January 27
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
32
Pages
PUBLISHER
Elly Stroo Cloeck
SELLER
Smashwords, Inc.
SIZE
147.6
KB

More Books by Elly Stroo Cloeck