Shkrirje Ngjyrash

    • 3.0 • 2 Ratings

Publisher Description

Poezi te zgjedhura ne shqip nga librat e tjere te autorit, "Vizualet jo Vizuale", "Iluzione Pasagjere", "Poezi Moderne", "Buqeta e Poezive", dhe "Ngjyra Ndjenjash", si dhe disa poezi te tjera. Gjithashtu kapitulli "Mendime" dhe koleksioni i mini-tregimeve "A nuk eshte absurde?" nga "The Word and the Interpretation" (Fjala dhe Interpretimi - vetem ne anglisht). Ky liber eshte dhe do mbetet falas me idene qe vazhdimisht do 'rritet' me poezi te tjera (dhe jo vetem) ne nje te ardhme.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2013
February 18
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
79
Pages
PUBLISHER
Vangjel Canga
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
190.3
KB

More Books by Vangjel Canga

2013
2017
2017
2020
2017
2017

Customers Also Bought

2014
2014
2021
2012
2015
2016