• $39.99

Publisher Description

Nytt ledarskap för en ny värld

Världen omkring oss förändras i rasande fart. Blir allt mer gränslös, snabbrörlig, komplex. Vad betyder detta? Och hur ska företag och individer navigera i denna nya värld för att lyckas?
I den här boken argumenterar Jan Sandgren för att den nya verkligheten för med sig krav på en ny typ av ledarskap, där vi tillvaratar allas inneboende resurser och låter var och en ta kontroll över sin egen maktpyramid. För att klara detta måste vi förstå den nya obegränsade världen liksom vår mänskliga natur, våra drivkrafter och våra beteenden. Vi behöver veta vad som krävs av oss för att bli vår egen strateg, ledare och genomförare. Och vi behöver veta hur vi skapar verklig och varaktig förändring.

Boken är skriven för dig som leder ett företag, en organisation, en grupp människor, ett projekt eller vill lyckas inom din egen verksamhet. Följ med, utmana dina gamla föreställningar och vanor, våga släpp loss dina egna och andras inneboende drivkrafter och motivation, våga lyckas i den nya obegränsade världen. En spännande upptäcktsresa väntar. En resa som går åt två håll samtidigt; in i dig själv och ut i den nya världen. Det är dags att sprida maktens pyramider.

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2012
July 24
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
199
Pages
PUBLISHER
Liber AB
SELLER
Publit Sweden AB
SIZE
846
KB