Străinul Pe Drumul Spre Emaus

O explicaţie clară şi simplă a cărţii celei mai de succes din lume

  • 5.0 • 1 Rating

Publisher Description

Străinul avea un mesaj… pentru persoana care nu ştie nimic despre cea mai vândută carte din lume– Biblia,… şi pentru cei care vor să ştie mai mult.


A fost numită "cea mai greşit înţeleasă carte din istorie."


S-au purtat războaie în numele ei, scandaluri s-au precipitat din cauza ei, politica a fost modelată şi remodelată la cuvântul ei. Teologii au apărat-o dar au şi ponegrit-o. Scepticii au făcut la fel. Dacă eşti un reprezentant obişnuit al rasei umane, ai fost deseori uimit de toată tevatura pe seama Bibliei. Dar rămâne o întrebare: "Ce spunea ea cu adevărat?"


Aceasta este o carte care explică cele mai importante teme din Biblie într-un mod clar şi logic. Fără să se concentreze pe o singură parte – pierzând din vedere întregul – autorul leagă laolaltă într-un mod cronologic întregul text ca o mare dramă universală, privind evenimentele din perspectiva celor care au experimentat scrierea istoriei. Rezultatele sunt uneori comice, alteori înspăimântătoare – dar întotdeauna în acord cu ce spune textul. 


Când veţi termina de citit această carte, s-ar putea să vă descoperiţi crezând "Cartea" mai mult ca niciodată. Sau este posibil să alegeţi să nu o credeţi. Abordarea obiectivă a autorului lasă această decizie la latitudinea fiecăruia.


John Cross este lector, scriitor, fotograf şi familist.  De-a lungul anilor interesele lui au inclus pescuitul, drumeţiile, alpinismul, canotajul, navigaţia, pilotajul, scufundările şi radiofonia pentru amatori. Printre altele el a scris şi regizat cinci filme ce au fost premiate. El a trăit şi lucrat în trei ţări, dar a vizitat alte douăzeci şi unu. Timp te câţiva ani a trăit în Papua Noua Guinee. Dar nici o pasiune nu a egalat dorinţa lui de a explica "Cartea" într-un mod simplu. John şi familia lui sunt originari din Canada.

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2007
  September 4
  LANGUAGE
  RO
  Romanian
  LENGTH
  310
  Pages
  PUBLISHER
  GoodSeed International
  SELLER
  GoodSeed USA
  SIZE
  5.4
  MB

  More Books by John R. Cross

  2010
  2013
  2009
  2014
  2017
  2017

  Customers Also Bought

  2013
  2014
  2015
  2014
  2008
  2013