Super Mintea

cum să trăiești o viață mai bogată, mai fericită și mai performantă cu ajutorul meditației transcendentale

    • $7.99
    • $7.99

Publisher Description

Cum să trăiești o viață mai bogată, mai fericită și mai performantă cu ajutorul meditației transcendentale.

În această carte, bine documentată științific, dr. Rosenthal ține o pledoarie în favoarea meditației transcendentale – pe care el însuși o practică și totodată o predă celor dornici să o deprindă. În sprijinul ideilor sale, autorul prezintă și numeroase mărturii și relatări ale experiențelor unor figuri celebre din lumea artistică, precum regizorii David Lynch și Martin Scorsese ori actrița Cameron Diaz și actorul Jerry Seinfeld.

Rosenthal susține că, deși poate părea paradoxal, extensia Super Minții atrage atât o stare de calm interior, cât și o energie sporită în rezolvarea problemelor cotidiene, pe lângă autenticitate, empatie, privire în perspectivă și ingeniozitate. Vorbim despre minte în forma sa maximă, care dobândește o coerență crescândă, înlesnind stabilirea unor conexiuni mult mai profunde între individ, lumea înconjurătoare și întregul Univers.

 Cu Super Mintea, Norman E. Rosenthal ne oferă un ghid de meditație dinamic, practic și convingător, indicându-ne feluritele căi prin care ea ne poate influența profund numeroase aspecte ale vieții – de la confortul emoțional și spiritual până la sporirea calităților intelectuale și a inventivității.

— Arianna Huffington


Dacă aș putea să le prescriu câte o rețetă pentru meditația transcendentală tuturor pacienților mei, aș face-o negreșit!

— Dr. Jennifer Ashton

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2019
January 8
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
464
Pages
PUBLISHER
Curtea Veche Publishing
SELLER
SC CURTEA VECHE PUBLISHING SRL
SIZE
1.7
MB

More Books by Norman E. Rosenthal