Szállj ki, ha tudsz! Szállj ki, ha tudsz!

Szállj ki, ha tudsz‪!‬

    • $10.99
    • $10.99

Publisher Description

"Fantasztikus - az idei kedvenc könyvem." Lee Child
Vincent, Jules, Sylvie és Sam pénzügyi karrierjük csúcsán állnak. Az üzletkötés mesterei fényűző életet élnek, és hangosan ünneplik a sikert. Csakhogy ennek mindig ára van.
Csapatépítés címszóval meghívást kapnak egy szabadulószobába. A mindenre elszánt, folyton versengő kollégák bezsúfolódnak a hatalmas toronyépület liftjébe, és készen állnak, hogy bizonyítsanak. De ahogy kihunynak a fények, és zárva marad a liftajtó, világossá válik, hogy ez nem egy átlagos verseny, hanem a túlélésért folytatott küzdelem.
A sötétben összezárva kénytelenek félretenni az egymás iránt érzett ellenszenvüket, és a szabadulás érdekében együtt kell megoldaniuk a liftben található feladványokat. Ahogy a feladatok egyre jobban rávilágítanak a csapattagok sötét titkaira, rájönnek, hogy meg kell fizetniük azért a sok kegyetlenségért, amelyet a ranglétrán való feljebbjutás érdekében követtek el. Miközben elszabadulnak az indulatok, és mindenki érzi a vesztét, már csak egyetlen kérdés marad: négyük közül ki az, aki a túlélés érdekében ölni is képes?
Megan Goldin sokáig a Reuters, az ABC és az Associate Press újságírójaként dolgozott, helyi tudósítóként beutazta Ázsiát és a Közel-Keletet. Első sikerkönyvét Lee Child is kedvenc regényei között tartja számon. Bestsellerének története feszült és izgalmakkal teli, és pokolian egyszerű kérdést jár körül: mit tesz az ember, ha tudja, hogy a veszélyes játék, amelybe kezdett, talán éppen a saját életébe fog kerülni.
"Az oldalak maguktól lapozzák egymást..." New York Times
"Nem lehet letenni!" - Time Magazine
"Egyértelmű, hogy itt nem lesz boldog végkifejlet a négy, szabadulószobába zárt kolléga számára. Izgalmas történet egy vállalati csapatépítőről, amely csúnya fordulatot vesz." - Booklist
"Mondd le az összes programod, és jelents beteget! Ha elkezded olvasni, önként magadra csukod az ajtót, és a saját szabadulószobádban találod magad." - Kirkus Reviews
"Tökéletesen felépített, hátborzongató regény." - Shelf Awareness

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2021
July 30
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
399
Pages
PUBLISHER
Álomgyár Kiadó
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
4.4
MB

More Books by Megan Goldin

Stay Awake Stay Awake
2022
Dark Corners Dark Corners
2023
Encerrados Encerrados
2020
Maradj ébren! Maradj ébren!
2022
Merülj alá, ha nem félsz! Merülj alá, ha nem félsz!
2021
La spiaggia La spiaggia
2021