Szívedbe cammogva Szívedbe cammogva

Szívedbe cammogva

    • $12.99
    • $12.99

Publisher Description

Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autóbalesetben, fia, a tizenegy éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyéről is elküldik, emellett tartozik a főbérlőjének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet. Dannynek pénzre van szüksége, méghozzá gyorsan, azt teszi tehát, amit mindenki más tenne az ő helyében: utolsó fontjait egy szakadt jelmezre költi, és táncoló pandának áll. Megalázó, ám a kezdeti nehézségek után meglepően jól fizető munkanapjainak egyikén szemtanúja lesz, hogy a fiát nagyobb gyerekek csúfolják a parkban. Elkergeti őket, Will pedig ennek hatására első alkalommal szólal meg az anyja halála óta. Danny örül, hogy végre vigaszt nyújthat a fiának, ugyanakkor attól fél, hogy Will ismét bezárkózik, ha felfedi a kilétét.

Sikerül Dannynek elnyerni a fia bizalmát és rendbe hozni zűrös életüket, mielőtt a brutális főbérlő véget vet a táncnak?
James Gould-Bourn debütáló regénye üdítően szellemes, szívmelengető történet túlélésről, bizalomról és egy nem mindennapi apa-fiú kapcsolatról.

GENRE
Young Adult
RELEASED
2020
July 31
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
304
Pages
PUBLISHER
Pioneer Books
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
1.5
MB

More Books by James Gould-Bourn

Bear Necessity Bear Necessity
2020
Pandatage Pandatage
2020
La Danse du panda La Danse du panda
2022
Když panda tančí Když panda tančí
2021
Mój tata panda Mój tata panda
2021
I giorni del panda I giorni del panda
2020