• $10.99

Publisher Description

Stoljećima su tarot karte putovale kroz kulture. Oduševile su milijune ljudi svojim otajstvima, njihovim moćnim slikama i simbolima. Predvidjeli su uspon i pad kraljeva, kraljevstva i carstva. Njihovo istinsko podrijetlo je tajanstveno kao i njihovi simboli. Tarot karte su više nego samo skup lijepih i zadivljujućih slika. Svi simboli imaju duboka značenja. Svaki skup kombinacija nudi jedinstvenu smjernicu.

Tarot karte nam pomažu da razumijemo prošlost i sadašnjost, dajući nam smjernice za budućnost. Danas postoje stotine različitih špilova tarota. Svi imaju različite nacrte. Ipak, dvije najčešća špila su "Tarot de Marseille" i "Rider-Waite". Tarot de Marseille bio je popularan u sjevernoj Italiji tijekom 15. stoljeća. A.E. Waite i Pamela Colman-Smith dizajnirao je Rider-Waite špil početkom 1900-ih. Potonji je najpopularniji u zapadnim civilizacijama danas. Karte su podijeljene u dvije skupine u svakom špilu: velika arkana i mala arkana. Riječ arkana znači "tajne".

U ovoj knjizi istražit ćemo svaku od karata u velikoj i maloj arkani. Pogledat ćemo i njihova značenja. Nadam se da će to pomoći početnicima. Također ću objasniti kako tumačiti neke od tradicionalnih značenja. Naći ćete informacije o odabiru špila koji vam je najprikladniji. Tarot karte su osobne i razgovaraju s njihovim tumačem. Zato je važno odabrati skup koji govori vašoj duši i povezuje se s vašom intuicijom.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2017
April 24
LANGUAGE
HR
Croatian
LENGTH
82
Pages
PUBLISHER
Omega Brdarevic
SELLER
Smashwords, Inc.
SIZE
2.1
MB

More Books by Omega Brdarevic