Tuli og hennes tre Isblomster

Eventyr om en jente med en lignende skjebne som Askepott

    • $0.99
    • $0.99

Publisher Description

"Tuli og hennes 3 isblomster" forteller et eventyr om en jente langt opp i nord. Der opplever Tuli en lignende skjebne som Askepott. Helt oppe i nord er isblomster et tegn et for rent hjerte. Bare den som bærer kjærligheten i seg kan puste vidunderlige isblomster.

Prinsen henfaller Tulis isblomst med det samme. Men gjennom trolldom knyttes isblomstene prinsen til den ondskapsfulle stemorens datter. Med hjelp av dyrene som står ved hennes side, en trollmann og hennes hemmelighetsfulle sang lykkes Tuli likevel til slutt å gifte seg med prinsen. Et spennende eventyr med magisk trolldom der kjærligheten seirer."Tuli und ihre drei Eisblumen" ble utgitt 2015 som lydbok (på tysk språk) og nådde også gjennom som konsertlesning til mange store og små barn. Med skjønn musikk, svevende som iskrystaller og Carinhas sang som gjengir hennes hjertes språk.

Den kjærlighetsfulle historien minner sitt publikum delvis om fortryllelsen fra filmen "Frost" - og litt om det magiske eventyret "Tre nøtter til Askepott / Believe In Three Hazelnuts - Carinha / Tri orisky pro Popelku".

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2018
May 8
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
32
Pages
PUBLISHER
Adrian Thome Verlag
SELLER
Bookwire Gesellschaft zum Vertrieb digitaler Medien mbH
SIZE
1.9
MB

More Books by Adrian Thomé & Carinha K. Bleckert

2007
2017
2017
2016
2016
2016