Una altra vegada‪!‬

Català

  • $0.99
  • $0.99

Publisher Description

A partir que ja tenim tots quatre personatges de la sèrie, en les properes històries en Nil els portarà propostes d’activitats per fer plegats.

En Nil arriba amb un carretó ple de fustes per fer construccions. Les deixa anar per terra i tots s’afanyen a arreplegar-ne quantes més millor.

En Nil en té moltes, la Lina unes quantes menys i el Jotu i el Bip n’han arreplegat molt poques.

En Nil i la Lina comencen a fer una torre cadascú. El Bip i el Jotu primer es barallen per una peça però aviat les apleguen per fer un trenet. Quan s’acaben les peces tots comencen a rondar per mirar les dels altres.

El Bip n’agafa una de la Lina i li ensorra la torra. La Lina està molt enfadada. En Nil proposa de fer una torra molt gran amb les peces de tots. Primer els costa deixar les seves peces però aviat entenen que compartint-les, la torra es pot fer molt i molt alta.

Tot d’una la torre de tots s’ensorra. Primer fan mala cara però de seguida en Nil els anima a tornar a començar dient: Una altra vegada!

La col·lecció NIL I ELS SEUS NINOTS

El Jotu i la mona Lina representen dues joguines d’en Nil. El Bip és un pingüí dibuixat, força surrealista, que surt i entra quan ell vol d’un llibre de coneixements sobre el món dels pingüins.

En la major part dels contes en Nil proposa diverses activitats als seus ninots com: anar a passeig, fer construccions, jugar a pilota, fer una festa, dibuixar, netejar…

En aquesta col·lecció es posa de relleu les expressions emotives dels personatges com són els gelos, la necessitat del petó abans d’anar a dormir, la por, l’enuig, la rivalitat, la impaciència i la generositat davant l’arribada d’un germanet. Els ninots fan mostra de creativitat en trobar com fer servir les sabates noves d’en Nil, sobretot el Bip que les fa servir per sortir volant per la finestra…

 • GENRE
  Kids
  RELEASED
  2018
  March 9
  LANGUAGE
  CA
  Catalan
  LENGTH
  19
  Pages
  PUBLISHER
  Edittio
  SELLER
  EDITTIONARIUS SL
  SIZE
  4
  MB

  More Books by Pia Vilarrubias

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018