Usbekisk ordbog Usbekisk ordbog

Usbekisk ordbog

En emnebaseret tilgang

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

Denne ordbog indeholder mere end 3000 usbekiske ord og sætninger, som er grupperet efter emne for at gøre det lettere for dig at vælge, hvad du vil lære først. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordbøger til at slå ord op på et af de to sprog. De tre dele gør tilsammen bogen til en fremragende ressource for studerende på alle niveauer.

Hvordan bruger man denne bog med usbekiske ordforråd?
Er du ikke sikker på, hvor du skal begynde? Vi foreslår, at du først gennemgår kapitlerne om verberne, adjektiverne og sætningerne i første del af bogen. Dette vil give dig et godt grundlag for yderligere studier og allerede nok usbekisk ordforråd til basal kommunikation. Ordbøgerne i anden halvdel af bogen kan bruges, når det er nødvendigt at slå ord op, du hører på gaden, usbekiske ord, du ønsker at kende oversættelsen til, eller blot for at lære nogle nye ord i alfabetisk rækkefølge.

En sidste bemærkning:
Ordforrådsbøger har eksisteret i hundredvis af år, og som med så mange ting, der har eksisteret i lang tid, er de måske ikke særligt moderigtige og lidt kedelige, men de fungerer normalt rigtig godt. Sammen med delene i basisordbogen i usbekisk er denne bog med usbekisk ordforråd en fantastisk ressource til at støtte dig gennem hele læringsprocessen, og den er særligt praktisk på de tidspunkter, hvor der ikke er internet til at slå ord og sætninger op med.

GENRE
Reference
RELEASED
2022
November 28
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
240
Pages
PUBLISHER
Pinhok Languages
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
1.4
MB

More Books by Pinhok Languages

学习英语 - 快速 / 简单 / 高效 学习英语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
Учить английский - Быстро / Просто / Эффективно Учить английский - Быстро / Просто / Эффективно
2019
阿拉伯语词汇书 阿拉伯语词汇书
2019
学习阿拉伯语 - 快速 / 简单 / 高效 学习阿拉伯语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로 스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로
2019
Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient
2019