Publisher Description

Anuarul Festivalului de fotografie 

“Vama sub lumini de Oscar”

 - ediția a III-a -


Încă de la prima ediţie (august 2010), workshopul de fotografie “Vama sub lumini de Oscar” a reușit să adune la un loc pasionați de fotografie de pe întreg cuprinsul României, devenind, în cei doi ani de existență, cel mai mare eveniment dedicat fotografilor din România.

Ca și în anii trecuți, timp de o săptămână, 4K Broadcast Solutions va pune, gratuit, la dispoziția împătimiţilor de fotografie cele mai bune sisteme de iluminat și cunoştinţele celor mai buni lectori de fotografie.

Cursurile interactive, temele relevante pentru Vama Veche și concursurile organizate vor oferi   participanţilor posibilitatea de a se exprima liber, de a-și face cunoscută creativitatea şi de a arăta tuturor “Vama sub lumini de Oscar”!


“În trei ani de existență, Vama Sub Lumini de Oscar a reușit să construiască ceva foarte important și necesar: o identitate și o stare de spirit - poate tot așa cum pe vremuri se năștea la Paris «Salonul Refuzaților» pe scena artistică franceză a secolului XIX.” 

        (Cristian Crisbășan – lector VSLO)


“Pe mine VSLO m-a adus acolo unde nu mai fusesem de mult, m-a adus într-un decor, dacă pot să îi spun așa, pe care îl credeam de mult uitat într-o lume pragmatică, o lume cu linii și cu drepte, din care e bine să alegi să ieși să faci ce îți place și ce te face să te simți bine.” 

(Cătălin Săvulescu – lector VSLO)


“Dacă ar fi să spun cum e Vama sub lumini de Oscar din interior pentru mine, aş spune că e o şcoală la care catedra nu e dreptunghiulară, ci rotundă, şi că nu există o zonă pentru lectori şi una pentru cursanţi. Pe rând, cu imaginile tale, cu experienţele tale împărtăşite cu voce tare sau la urechea vreunui coleg, cu respiraţia şi transpiraţia ta fotografică, eşti şi lector şi cursant. Dinăuntru se vede că toată lumea contribuie cu ceva şi că sunt tot atâţia lectori câţi participanţi sunt prezenţi şi tot atâţia cursanţi câţi lectori sunt. E o anarhie fotografică totală, temperată doar de bunul simţ fotografic şi de aprecierea corectă a valorilor în interiorul acestei comunităţi."

  (Dan Beșliu – lector VSLO)


“Noi și fotografia. Fiecare cuvânt și declanșare, zâmbet și temă de lucru au lăsat amprente și au clădit acest fenomen. O mână de oameni entuziaști pot muta munți, e clar. Bine, mari și diguri, dacă tot suntem la mare. Mă bucur că sunt aici și de data asta. Devine un obicei, un reper în an. «Ce faci la vară? Nu știu exact, dar sigur în august sunt în Vama, cu workshopul de fotografie. »” 

(Vlad Eftenie – lector VSLO)

GENRE
Arts & Entertainment
RELEASED
2012
August 15
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
52
Pages
PUBLISHER
Epublio | DIGITAL PUBLISHING SRL
SELLER
DIGITAL PUBLISHING SRL
SIZE
376.2
MB