Vendi diku midis Vendi diku midis

Vendi diku midis

    • $3.99
    • $3.99

Publisher Description

Tiranë. Mesnatën e krishtlindjes, i kthyer në shtëpi pas anulimit të një udhëtimi me familjen, që do të kishte qenë gjithçka përveçse i këndshëm, Sidriti takohet me Anën magjepse dhe të mistershme. “Në qoftë se i plotëson të gjitha dëshirat, vdes”, i mëson ajo, duke i treguar rrugën dhe hapur derën e një bote të pabesueshme dëshirash. Nën magjinë e tyre Sidriti dhe Ana e gjejnë veten në një aventurë urbane, mes fëmijësh të humbur, aksidentesh të dyshimta e fantazmash të një shoqërie të trembur, kriminele e të korruptuar… në një histori të errët familjare dhe dashurish të penguara, që do të ndryshojnë zemrën e Sidritit përgjithmonë.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2022
May 7
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
344
Pages
PUBLISHER
Enkelejd Lamaj
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
327.5
KB

More Books by Enkelejd Lamaj

Gruaja e fotografit (Tregim) Gruaja e fotografit (Tregim)
2012
Libri i bardhë Libri i bardhë
2013
Ajo e errëta Ajo e errëta
2022
Gjithçka që ke Gjithçka që ke
2022