Vidnet

    • $11.99
    • $11.99

Publisher Description

Du har set for meget. Nu er der ikke sikkert nogen steder.

Ved et tilfælde ser Jane Kinnear sin elsker, Anil, blive myrdet, og pludselig er hun i morderens søgelys. Politiet skynder sig at få hende bragt til et sikkert hus, og det går snart op for hende, at den mand, hun troede, hun kendte, faktisk var kilde hos MI5 og lå inde med vigtige oplysninger om et overhængende terrorangreb.

Ray Mason fra Antiterrorenheden er en mand med en problematisk baggrund. Hans kolleger ser skævt til ham, og han står over for et civilt søgsmål for ureglementeret drab på to terrormistænkte, men hans effektivitet og gode resultater gør, at han får til opgave at forhindre det terrorangreb, der er nært forestående et sted i Londons travle gader. Men er Mason helt til at stole på, og ved han mere om, hvem der står bag terrorangrebet, end han giver udtryk for?

Da Jane får sat et signalement af morderen sammen og leverer spor, der kan hjælpe til hans identifikation og til at standse angrebet, ved hun ikke, at morderen allerede har fundet ud af, hvor hun er. Og han er på vej.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2021
September 21
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
300
Pages
PUBLISHER
Jentas
SELLER
Bookwire Gesellschaft zum Vertrieb digitaler Medien mbH
SIZE
2.4
MB

More Books by Simon Kernick

2011
2012
2010
2012
2017
2017

Other Books in This Series

2021
2021
2021