• $9.99

Publisher Description

Hvordan sover man egentlig i rummet? Hvad spiser man? Og hvad gør man, hvis man skal på toilettet?


Når man er i rummet, bliver selv helt almindelige, dagligdags ting en udfordring. Man er kommet uforståelig langt væk hjemmefra, man er helt ude i universet. Det har krævet den allermest indviklede teknologi og de sejeste raketter at komme derud, og så er det pludselig besværligt bare at drikke et glas vand.


Følg med, når Andreas Mogensen, der som den første dansker blev sendt i rummet i 2015, viser os vejen til rummet. Andreas var en ud af 10.000 ansøgere, der fik lov at komme med på ekspeditionen, og vejen dertil var lang – og spændende! Her i bogen kan du læse om, hvad der skal til for at blive en ægte astronaut og måske en dag selv prøve at rejse langt, langt ud i rummet.


Andreas Mogensen (f. 1976) er astronaut hos Den Europæiske Rumorganisation, ESA, og den første dansker, der har været i rummet. 2. september 2015 blev han opsendt til ISS, Den Internationale Rumstation, hvor han opholdt sig i ti dage. Andreas Mogensen har en Mastergrad i rum- og luftfartsteknologi fra Imperial College i London og en Ph.d.-grad i rumfart fra University of Texas. Desuden tildelt belønningsmedaljen i guld med krone og inskription af 1. grad af dronning Margrethe 2. Henrik Bendix (f. 1968) er videnskabsjournalist med speciale i fysik, astronomi og rumfart.

GENRE
Young Adult
RELEASED
2017
August 16
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
106
Pages
PUBLISHER
JP/Politikens Forlag
SELLER
JP Politikens Forlagshus
SIZE
81.9
MB

More Books by Andreas Mogensen