Vloedgolf van liefde: Erotische emerikaanse historische roman

    • $0.99
    • $0.99

Publisher Description

"Gepassioneerde liefdesscènes die je ademloos achterlaten en je zintuigen in vuur en vlam zetten. Ik kon het niet wegleggen."—The Best Reviews

Suffragettes uit de vergulde eeuw en Zuidelijke mannen die van hen houden! #1 in de smeulende trilogie van de Gebroeders Garrett die speelt in een kleine gemeenschap!

Elle Beaumont heeft haar levenslessen pijnlijk geleerd – door als een dwaas haar jonge hart te openen voor liefde waardoor het gebroken werd toen haar ware liefde vluchtte van Pilot Eiland, Noord-Carolina. Nu is Noah Garrett terug en heeft de vlam weer aangewakkerd van de dromen die ze opgegeven had waardoor haar wereld weer ondersteboven wordt gezet. Het meisjesachtige verlangen dat Elle had voor hem is veel sterker geworden dan ze zich ooit had kunnen voorstellen. 

Een man die toegewijd is aan wetenschap en rationeel oordeel maakt van Noah een man die elke notie van romantiek verwerpt… totdat het meisje dat altijd al aan hem hing als een schaduw hem begint te vervolgen in zijn bewustzijn en zijn dromen. Maar zelfs als hij ervoor vecht om de sensuele schoonheid van Elle en de stormachtige aantrekkingskracht die ontploft tussen hen te weerstaan, kan Noah niet ontkennen dat hun passie net zo onweerstaanbaar en eindeloos is als de getijden van de liefde.

Een gepassioneerde suffragette. Een beroemde bioloog. Jaren van opgekropte passie en herkansingen die zich afspelen in het Outer Banks rondom de eeuwwisseling...

GENRE
Romance
RELEASED
2020
November 23
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
362
Pages
PUBLISHER
Tracy sumner
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
632.3
KB

More Books by Tracy Sumner

2020
2020
2020
2022
2021
2022

Customers Also Bought

2020
2016
2016