Wayward Pines

Wayward Pines-trilógia I.

    • 1.8 • 6 Ratings
    • $4.99
    • $4.99

Publisher Description

Ethan Burke különleges ügynök világos küldetéssel érkezik az idahói Wayward Pines-ba: meg kell találnia és haza kell juttatnia két társát, akik egy hónappal korábban tűntek el az idilli kisvárosban. Mielőtt azonban felvehetné a kapcsolatot a helyi erőkkel, baleset áldozata lesz. Kórházban tér magához, igazolvány, mobiltelefon és aktatáska nélkül. S bár a személyzet nagyon kedves vele, őt mégis nyugtalanítja valami. 


Ahogy telnek a napok, Ethan nyomozása egyre több kérdést vet fel. Miért nem tudja felhívni a feleségét és a fiát? Miért nem hiszik el a helyiek, hogy ő különleges ügynök? S mi célt szolgál a várost körülvevő elektromos kerítés? A lakosokat akarják bent tartani vele? Vagy valami mást odakint? Nyomozásának végére Ethan szörnyű dolgokra döbben rá: talán soha nem jut ki élve Wayward Pines-ból, mert ő már nem ugyanaz az ember, aki egykoron volt. 


Blake Crouch a huszonegyedik századi thriller koronázatlan királya, a Wayward Pines-trilógia pedig az eddigi mesterműve. A köteteket televízióra alkalmazta a Fox, a sorozat egyes részeit olyan elismert rendezők jegyzik, mint M. Night Shyamalan és Antal Nimród, a főbb szerepekben pedig nem kisebb színészeket láthatunk, mint Matt Dillon, Terrence Howard, Toby Jones és Juliette Lewis.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2015
February 11
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
288
Pages
PUBLISHER
Agave
SELLER
Xaric LLC
SIZE
3.3
MB

Customer Reviews

MGallagher617 ,

English Please!!!

Please make an English Language edition! There isnt one on this library!

April9255 ,

Ugh

Just buy it on amazon. They have all 3 in English. Ugh iBook

Mr. J-Town ,

Why is this in Hungarian?

I want my money back this is ridiculous! Why even sell a Hungarian book in the English library?

Fix this Apple.

More Books by Blake Crouch

2016
2019
2022
2022
2022
2022