Wellness financer Wellness financer

Wellness financer

    • $10.99
    • $10.99

Descripción editorial

Cerques equilibri entre les teves finances i el teu benestar general? Wellness financer és la teva brúixola per a navegar en aquest complex món. Aquest llibre no sols t'ofereix eines pràctiques, sinó que també et guia a través del canvas de les finances personals, una proposta innovadora que et permetrà entendre i gestionar la teva economia de manera integral i descobriràs com alinear les teves metes financeres amb els teus objectius vitals. Descobreix com aconseguir el benestar financer a través d'estratègies provades, exemples reals i exercicis pràctics. Dissenya la teva vida financera de manera més saludable i plena.


El canvas de les finances personals és una eina inspirada en el Business Model Canvas d'Alexander Osterwalder. Consta de deu àrees, com a objectius, ingressos, despeses necessàries i no necessaris, fons d'emergència, endeutament, perfil de risc, estalvi i inversions, visió de futur i patrimoni net.


En utilitzar el canvas, podem analitzar de manera integral la nostra situació financera i prendre decisions informades. A més de tenir un enfocament estratègic, aquest enfocament busca millorar el nostre benestar físic i emocional. Ens brinda l'oportunitat de conèixer-nos millor, descobrir les nostres motivacions i reaccionar de manera conscient davant els desafiaments financers.

L'objectiu principal d'aquest llibre és trencar el tabú entorn dels diners i obrir-nos a la nostra realitat financera. Volem fomentar un diàleg obert sobre les nostres finances i comprendre com podem millorar el nostre benestar econòmic.

GÉNERO
Business & Personal Finance
PUBLICADO
2024
5 de febrero
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
122
Páginas
EDITORIAL
Profit Editorial
VENDEDOR
PROFIT EDITORIAL IMMOBILIARIA SL
TAMAÑO
11,2
MB

Más libros de Vicenç Yll Escot