• $12.99

Publisher Description

Logosynthese is een nieuwe, efficiënte methode om beter om te gaan met de valkuilen, blokkades, versperringen en wegomleggingen op je levenspad. Je leert om jezelf te coachen, of beter nog: om je door je Zelf te laten coachen. Jouw eigen Zelf, je Essentie, is namelijk de beste coach. Het Zelf heeft steeds een helder doel voor ogen, het is volledig in contact met mensen, het weet wanneer het hulp nodig heeft maakt zichzelf niet afhankelijk, en het kan en wil leren. In onze huidige op effectiviteit en efficiëntie gerichte maatschappij is een dergelijke coach goud waard. Jij hebt hem al en hij is er altijd voor jou.
Logosynthese helpt je om die coach in jezelf te ontdekken en het contact met het eigen, ware Zelf, te herstellen.
Met deze eenvoudige maar doeltreffende methode kun je gericht werken aan het oplossen van alledaagse problemen maar ook diepere levensvragen: Hoe maak ik tijd en energie vrij voor de leuke dingen in het leven? Hoe verbeter ik mijn prestaties en werk ik effciënter? Hoe herken en bereik ik mijn levensdoelen?
Je bevrijdt jezelf van emotionele beschadigingen, verstarde gedachten en vastgeroeste gedragspatronen. Zo kun je je leven fundamenteel veranderen.

GENRE
Self-Development
RELEASED
2014
September 21
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
194
Pages
PUBLISHER
Willem Lammers
SELLER
Smashwords, Inc.
SIZE
524.4
KB

More Books by Willem Lammers