Descripción de la editorial

Amics de la UNESCO de Barcelona ha tingut i té com a un dels seus objectius vetllar i donar suport al món educatiu. És per això també que fa uns anys, veient que al nostre entorn s’iniciava un nou procés immigratori procedent de molts països diferents, amb cultures i llengües diverses, va promoure el Certamen Literari en Llengües d’Origen, avui ja totalment consolidat.

Ho fa des del món del voluntariat. Per ser més precisos, es porta a terme sota la responsabilitat de professionals a cost zero.

Ho fa també amb l’ajuda desinteressada i generosa dels mestres de les escoles, que fan un esforç per a aconseguir trobar un espai del circuit curricular que possibiliti fer els treballs proposats pel Certamen.

I pas a pas, any rere any, hem arribat al XV Certamen Literari en Llengües d’Origen!!

Enguany Amics de la UNESCO de Barcelona vol convertir el Certamen en un homenatge i agraïment a totes les persones, moltes d’elles anònimes, que al llarg d’aquests anys han fet possible que el projecte fos una realitat, fins i tot en anys molt difícils per l’entitat.

 

Celebrem doncs el XV Aniversari del Certamen Literari en Llengües d’Origen sota el lema proposat: la felicitat.

La felicitat de treballar per la comunitat, la felicitat de treballar per una millor comprensió entre els col·lectius que compartim espais de vida, la felicitat que dóna la generositat… i tantes coses més…

Gràcies novament per l’esforç i la dedicació que, lliurement, fem tots plegats!

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2019
29 mayo
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
39
Páginas
EDITORIAL
Amics de la Unesco de Barcelona
VENDEDOR
LuzAzul ediciones
TAMAÑO
17.2
Mb