Publisher Description

Këtu keni çdo gjë që ju duhet të dini rreth iPhone. Njihuni me iPhone dhe zbuloni të gjitha gjërat fantastike që mund të bëjë, dhe si mund t’i bëni ato. Është udhëzuesi ideal për të marrë maksimumin nga telefoni juaj i ri iPhone, direkt nga Apple. Udhëzuesi i përdorimit të iPhone është pjesë e rëndësishme e çdo biblioteke iBooks.

GENRE
Computing & Internet
RELEASED
2017
September 19
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
383
Pages
PUBLISHER
Apple
SIZE
31.9
MB

Customer Reviews

styzsawwawwwawaasaee ,

Cdczhxxxg

Uzysuocuswssaeweu

Arbermamo ,

Very good!

I like because has a lot of informations!

BEKIR BERISHA ,

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Jekakajak

More Books by Apple Inc.