Bereid je voor op het einde van het tijdperk

Publisher Description

God is koning, rechter en verlosser van hemel en aarde.

Als koning is Gods voornaamste doel de volledige en eeuwige hereniging van zijn koninkrijk. De hereniging van zijn koninkrijk zal komen wanneer hij zijn vijanden heeft vernietigd: Satan en alle mensen die op één lijn met hem stonden. In Mattheüs 13: 24-50 zegt Jezus dat de mensen die in lijn zijn met Satan zullen worden vernietigd aan het einde van het tijdperk waarin we leven. De mensen die rechtvaardig zijn – die zijn wat ze moeten zijn en doen wat ze moeten doen – zullen het volgende tijdperk ingaan. De mensen die onrechtvaardig zijn – die niet zijn wat ze moeten zijn en niet doen wat ze moeten doen – zullen het volgende tijdperk niet ingaan. Het pad dat ze volgen, eindigt in de dood.

Als rechter moet God doen wat rechtvaardig is (Genesis 18:25; 1 Petrus 2:23). Voor het einde van het tijdperk zal God ons testen en ons hart wegen om te bepalen of we rechtvaardig zijn. Aan het einde van het tijdperk zal God oordelen en bepalen wie het duizendjarige tijdperk van zijn koninkrijk mag binnengaan en wie moet worden vernietigd.

Als verlosser is het Gods doel om zoveel mogelijk mensen te redden. Voor het einde van het tijdperk zal God ons waarschuwen dat het einde nadert en ons oproepen om ons voor te bereiden. Gods tests helpen ons bij de voorbereiding en werken als tekenen om ons te waarschuwen dat we het einde van het tijdperk naderen. Dit zijn tekenen die we misschien lang vóór het beest, de valse profeet, enz. Zien, zodat we voorbereid kunnen zijn wanneer die dingen gebeuren.

Bereid je voor op het einde van het tijdperk zal vertellen
dat er een einde komt aan dit tijdperkhoe u zich kunt voorbereiden op het einde van de tijdperkwat we moeten zijn om het einde van het tijdperk te overlevenwat we moeten doen om het einde van het tijdperk te overlevenhoe we kunnen worden wat we moeten zijnhoe te doen wat we moeten doenhoe God zal bepalen of we zijn wat we moeten zijntekenen van het einde van deze tijdperk 

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2021
23 January
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
96
Pages
PUBLISHER
Alton Danks
SIZE
257.4
KB

More Books by Al Danks

2020
2020
2020
2021
2020
2020

Other Books in This Series

2021
2022
2022
2020
2020
2020