De Pnume De Pnume
Boek 4 - Tschai

De Pnume

  • 5.0 • 1 Rating
  • 4,99 €
  • 4,99 €

Publisher Description

De omzwervingen van Adam Reith, Traz en Anacho over het oppervlak van Tschai, met in hun zog ingrijpende veranderingen in de verhoudingen tussen mensen, Chasch en Wankh, zijn niet bepaald onopgemerkt gebleven… In hun Holen — een planeetomspannend netwerk van ­geheime tunnels, ondergrondse steden en eindeloze duistere kanalen — hebben de oorspronkelijke bewoners van Tschai, de mysterieuze Pnume, een sinistere belangstelling opgevat voor Reith. Ondanks het verraad van Aila Woudiver is de voltooiing van Reiths nieuwe ruimteboot nabij en lijkt de terugkeer naar de Aarde in het verschiet te liggen. Maar de Pnume willen Reith hebben voor Vereeuwiging, en ze sturen hun Gzhindra dienaren eropuit om hem te halen…

De Pnume is het vierde en laatste boek van de Tschai-cyclus, een der meest geliefde avonturenromans uit de hoogtijdagen van de SF. 


De Pnume is deel 37 van de digitale editie van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight. Omslagillustratie: David Russell. Deze vertaling van Warner Flamen verscheen eerder bij Meulenhoff, Amsterdam 1970. De tekst van de Spatterlight editie is op diverse punten gecorrigeerd en aangepast aan de hedendaagse spelling.

 • GENRE
  Sci-Fi & Fantasy
  RELEASED
  2018
  25 March
  LANGUAGE
  NL
  Dutch
  LENGTH
  160
  Pages
  PUBLISHER
  Spatterlight
  SIZE
  1.4
  MB

  More Books by Jack Vance

  Tschaï (L'Intégrale) Tschaï (L'Intégrale)
  2016
  Het Boek der Dromen Het Boek der Dromen
  2018
  De Tuin van Suldrun De Tuin van Suldrun
  2017
  De Fox Valley Moorden De Fox Valley Moorden
  2017
  The Complete Lyonesse The Complete Lyonesse
  2010
  Lens Larque Lens Larque
  2018

  Other Books in This Series

  Een stad vol Chasch Een stad vol Chasch
  2018
  Onder de Wankh Onder de Wankh
  2018
  De Dirdir De Dirdir
  2018