• 9,99 €

Publisher Description

Het Bernini Mysterie van Dan Brown is het razend spannende boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. Verfilmd met Tom Hanks.

Van de auteur van DE DA VINCI CODE, INFERNO en HET VERLOREN SYMBOOL


Professor Robert Langdon wordt naar CERN ontboden om een mysterieus symbool op de borst van een vermoorde wetenschapper te duiden. Langdon ziet een verband met de Illuminati, de machtigste terreurbeweging uit de geschiedenis.


Dan blijkt er een tijdbom in het Vaticaan verborgen te zijn, net nu de kerkleiders een nieuwe paus kiezen. Robert Langdon onderneemt een race tegen de klok. Hij volgt een eeuwenoud spoor door Rome, langs crypten, catacomben en verlaten kerken.


De wereldberoemde Dan Brown is de zoon van een wiskundige en een muzikante. Hij is getrouwd met de kunsthistorica en schilderes Blythe. Voor hij fulltimeschrijver werd, was hij jarenlang docent Engels.


`Een spannend en intrigerend leesavontuur.

NRC Handelsblad


`Verweeft geschiedenis en culturele lessen zonder de actie af te remmen. Raad niet wat er zal gebeuren. Je zit ernaast. Telkens weer.

Bookreporter


`De combinatie van romantiek, religie, wetenschap, moord, mystiek, architectuur en actie maken deze thriller zeer de moeite waard.

Italië.nl

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2013
7 March
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
464
Pages
PUBLISHER
Luitingh Sijthoff
SIZE
2.5
MB

More Books by Dan Brown

2013
2013
2018
2013
2018
2017