Publisher Description

Zelfs de beste managers en meest succesvolle ondernemers struikelen al eens.

Vaak komen ze voor situaties te staan waar hun oude vaardigheden en kennis niet langer toereikend zijn om de volgende stap in hun carrière te nemen.

Dat is het moment om een coach in te schakelen. Het klinkt allemaal logisch. Maar is het dat ook?

In dit eBoek geeft Top Coach Peter Stinckens u een inzicht in situaties waar managers en ondernemers vast lopen, zonder dat ze het zelf merken.

Hij laat u zien en ervaren hoe ze tegen muren aanlopen, waarvan ze het bestaan zelfs niet vermoed hadden, en hoe ze er uit kunnen komen.

Een bijzonder boeiend boek, met vijf waar gebeurde verhalen waaruit elke manager en ondernemer belangrijke lessen kan trekken.

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2012
2 May
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
72
Pages
PUBLISHER
Peter Stinckens
SIZE
57.1
KB

Customer Reviews

Annepieters61 ,

Leerrijk

Zeer leerrijk. Veel herkenbare verhalen. Alleen jammer dat er een aantal grammaticale fouten in staan.

EefvanG ,

Lezen dat boek!

Als een van de 'onderwerpen' van een van de verhalen uit dit boek, kan ik u alleen maar aanraden dit te lezen. Het is gedramatiseerd, maar geeft de realiteit - ook van wat er in mijn hoofd om ging - bijzonder goed weer.
Collega's die dit lazen, en sommigen die mijn verhaal herkenden, vertellen me steeds hoe herkenbaar het geheel is.
Wij, als onderwerpen, komen er niet steeds even fraai uit, maar dat is ok. Het gaat steeds over een beperkt aantal zaken die we fout doen, en dat doet iedereen. Nu zien we het van onszelf en zijn we beter geworden. Angstaanjagend in het begin, boeiend wanneer je er mee bezig bent en absoluut euforisch wanneer je jezelf overwonnen hebt.
Leer van de fouten van een ander zou het motto kunnen zijn. Dat is minder pijnlijk dan leren van je eigen fouten.

Aeverloos ,

Goed boek

Het lijkt allemaal zo evident. Wanneer u begint te lezen aan een van de verhalen, worden de problemen als snel duidelijk, behoudens u ze zelf nog niet heeft meemaakte in uw omgeving. Dan wordt het spannend en ook dat is leuk.
Zelfs voor ervaren managers en coaches een onderhoudend boek dat enkele mogelijke obstakels aangeeft. Dat het als verhalen geschreven werd is enkel een bonus. Het laat u toe om de zaken die u theoretisch kent eens in een praktisch daglicht te zien.
Daarnaast helpt het om de vaak kleinere versies van al deze uitdagingen en attitudes waar we zelf aan onderhevig zijn te herkennen. Dat is super, want we weten nu dat er ook een oplossing voor bestaat. Durf die confrontatie eens aangaan, het leest aangenaam en helpt u om een beter inzicht in uzelf te krijgen.

More Books by Peter Stinckens