• 14,99 €

Publisher Description

Verkozen tot het ultieme boek van de maand door DWDD-boekenpanel!

Max, Mischa & het Tet-offensief is het verhaal van toneelregisseur Max Hansen, die als puber naar Amerika emigreert. Hij heeft moeite om zijn jeugd in Stavanger, waar hij als kind van communistische ouders het Tet-offensief naspeelde, achter zich te laten. Maar in New York ontdekt hij dat eigenlijk iedereen daar ontheemd is. In kunstenares Mischa en Vietnam-veteraan Owen treft hij dierbare lotgenoten.
Het magnum opus van Johan Harstad is een hypnotiserende vertelling die vele decennia en continenten omspant: van de oorlog in Vietnam en Apocalypse Now tot jazzmuziek, van Mark Rothko en Burning Man tot de aanslag op de Twin Towers. Maar bovenal draait deze volstrekt verslavende roman om de vraag: hoe lang moet je weg van huis zijn voordat het laat is om terug te keren?

‘Ik kan maar één ding zeggen: respect!’ ****** Aftenposten

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2017
10 May
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
1,020
Pages
PUBLISHER
Podium Uitgeverij
SIZE
4.4
MB

Customer Reviews

PeeVeedeeBee ,

Topboek

Max emigreert met ouders van Noorwegen naar oostkust van Amerika. Zit op toneel met Mordechai. Die ontmoet Mischa op zomerkamp waarop Max stapelverliefd wordt. Owen de broer van zijn vader is ook naar Amerika geëmigreerd heeft in Vietnam gevochten. Max en Mischa gaan bij Owen wonen in New York. Max wordt toneelregisseur Mischa succesvol kunstenares Owen verdient geld als pianist.Ouders van Max scheiden. Mordechai pleegt zelfmoord Owen sterft en M&M gaan in Canada wonen na jaren scheiding. Fantastisch goed geschreven.Kanjer van +1200 blz

More Books by Johan Harstad

2013
2019
2014
2020
2019
2019