Steve Jobs

de biografie

    • 4.5 • 181 Ratings
    • 9,99 €
    • 9,99 €

Publisher Description

De enige geautoriseerde en volledige biografie van Steve Jobs


Walter Isaacson heeft de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken voerde met Jobs, zijn familie en vrienden. Isaacson kreeg zo een beeld van de mens Steve Jobs. Maar Isaacson heeft ook gesproken met collega's bij Apple en met zijn concurrenten, om een beeld van de zakenman te krijgen. Wie is de man die de wereld aan zijn voeten kreeg met Apple?


Walter Isaacson is de voorzitter van het Aspen Institute. In het verleden was hij onder meer hoofdredacteur van Time Magazine en CEO van CNN. Hij schreef eerder gezaghebbende biografieën van Benjamin Franklin, Henry Kissinger en Albert Einstein.

GENRE
Biography
RELEASED
2011
24 October
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
677
Pages
PUBLISHER
Spectrum
SIZE
7.4
MB

Customer Reviews

hellgamer7 ,

Steven Paul Jobs

Dit is het eerste boek uit heel mijn leven dat ik tot de allerlaatste letter heb uitgelezen.voor mij zijn boeken zo saai ik heb en geef de voorkeur aan het bewegende beeld.Maar wat deze boek zo keigoed maakt is dat het om s'werelds grootste icoon gaat.Natuurlijk zijn er heel wat mensen die apple maar niks vinden maar ik ben een trouwe fan geworden van Steven Paul Jobs en ook van zijn toestelen omdat ze zo verdomd snel en gemakkelijk zijn in gebruik het mooiste voorbeeld is geef een ipad aan een kleuter en hij kan er zijn plan mee trekken dit zegt alles waar apple en vooral waar Steven Paul Jobs gans zijn leven voor gevochten heeft om toestelen te maken voor iedereen ongeacht de leeftijd.Steven Paul Jobs is een voorbeeld voor ieder die iets wil bereiken in het leven al is het maar een fractie van wat HIJ heeft bereikt.STEVEN PAUL JOBS gaan we zeker en vast heel erg veel gaan missen.

Petra D ,

Steve jobs

Dit boek is heel mooi. Leest heel vlot
Knappe carrière van Steve.

walledi ,

Zeer slechte vertaling

Dit is een heel slechte vertaling. Heel jammer want boek is wel goed.

More Books by Walter Isaacson

2011
2011
2011
2017
2007
2014

Customers Also Bought

2016
2016
2018
2019
2012
2012