Throy Throy
  • 4,99 €

Publisher Description

Wayness en Glawen zijn erin geslaagd om de plannen van hun tegenstanders te dwarsbomen, maar dat betekent niet dat het gevaar nu geweken is. De LVV’ers van Julian Bohost en Dame Clytie Vergence willen zich nog steeds een deel van het Reservaat toe-eigenen om er als landadel met Yipse bedienden de plak te zwaaien. En Smonny, bijgestaan door haar voortvluchtige minnaar Namour, zint onverminderd op wraak en wil het liefst Station Araminta en al haar bewoners vernietigd zien.

Wanneer Conservator Egon Tamm, vergezeld door Bodwyn Wook en zijn agenten van Bureau B, naar de Stromafjord op het zuidelijke continent Throy reist om er verregaande nieuwe maatregelen ten voordele van het natuurbehoud af te kondigen, krijgt het gezelschap lucht van een sinister complot.

Glawen Clattuc en Eustace Chilke worden eropuit gestuurd om de bouw- en transportmagnaat Lewyn Barduys en diens enigmatische compagnon, de beeldschone Flitz, op te sporen en te achterhalen wat hun rol is in de plannen van Smonny en Dame Clytie. Het duurt niet lang voor de zaken een dramatische wending nemen...

Throy is het derde boek in de trilogie De Kronieken van Cadwal en tevens deel 57 van de digitale editie van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight. Omslagillustratie: Luc Desmarchelier. De vertaling van Annemarie van Ewyck verscheen eerder bij Meulenhoff. De tekst van de Spatterlight editie is herzien en aangepast aan de hedendaagse spelling.

 • GENRE
  Sci-Fi & Fantasy
  RELEASED
  2020
  16 September
  LANGUAGE
  NL
  Dutch
  LENGTH
  270
  Pages
  PUBLISHER
  Spatterlight
  SIZE
  709.6
  KB

  More Books by Jack Vance

  Het Boek der Dromen Het Boek der Dromen
  2018
  De Tuin van Suldrun De Tuin van Suldrun
  2017
  De Fox Valley Moorden De Fox Valley Moorden
  2017
  The Complete Lyonesse The Complete Lyonesse
  2010
  Lens Larque Lens Larque
  2018
  Het Paleis van de Liefde Het Paleis van de Liefde
  2018

  Other Books in This Series

  Station Araminta Station Araminta
  2020
  De Oude Aarde De Oude Aarde
  2020