• $4.99

Publisher Description

Një zbulim i rastësishëm shkencor është fillimi i një aventure tronditëse që shtyhet menjëherë drejt kufijve të shkencës dhe tenton  ti tejkalojë ato. Protagonistët sillen nëpër shtigje të pazakonta, të papritura, dhe përballen me situata plotësisht jashtë të zakonshmes. Aventura e shkencës dhe e teknologjisë  bëhet edhe aventurë e brendshme për disa nga ata, duke zbuluar pamje të intimitetit dhe seksualitetit të tyre të panjohura më parë. Në një  sekuencë të pasur me ngjarje emocionale dhe drastike, historia përfshin lexuesin dhe e mban në ankth nga fillimi deri në fund.

PUBLISHER: TEKTIME

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2018
April 3
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
976
Pages
PUBLISHER
Tektime
SELLER
StreetLib Srl
SIZE
1
MB

More Books by Maurizio Dagradi & Lata Bejusha