• 8,99 €

Beschreibung des Verlags

Over een reeks van interviews tegen de achtergrond van de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver brengt Gabriella met journalist Mark Grijsbach een eerlijk en fascinerend verslag uit over hoe het was om tot één van de eerste adopties met gemengde cultuur in de jaren te behoren in de jaren ’60.

De jonge Gabriella worstelt met intolerantie, pesten, racisme en het gevoel dat ze hier niet thuishoorde volgde haar gedurende het grootste gedeelte van haar leven. Dit wordt echter verteld op zo’n moedige en verstandige manier dat de lezers zich gesterkt zullen voelen wanneer ze de reis volgen die Gabriella de vrouw gemaakt hebben die ze nu is.

Of je nu een vader, moeder, kind, familielid of geadopteerd bent: je zult dit verhaal in getrokken worden. Van commentaar dat aanzet tot nadenken over hoe het echt is om geadopteerd te worden en advies voor hen die graag willen adopteren tot gedachten over de tegenstijdigheden in het leven, er zit iets in voor ieder van ons. Gabriella’s boodschap onderstreept voornamelijk dat het ‘goed is om jezelf te ZIJN’.

Dit boek is een must-read voor sociale activisten, hen die adoptie overwegen en voor allen die een verhaal zoeken dat betrekking heeft tot de universele thema’s van saamhorigheid en familie.

Nu, met deze derde editie, is het veelgeprezen boek ‘Uit alle macht’ een klassieker en verdient terecht een plekt in al onze harten.

GENRE
Biografien und Memoiren
ERSCHIENEN
2015
1. Januar
SPRACHE
NL
Niederländisch
UMFANG
213
Seiten
VERLAG
Gabriella van Rij
GRÖSSE
5.4
 MB

Mehr Bücher von Gabriella van Rij