Libro 5 - NIL I ELS SEUS NINOTS

Per què plores‪?‬

Català

  • 4,0 • 1 valoración
  • 1,49 €
  • 1,49 €

Descripción editorial

És de nit i en Nil porta a dormir els seus ninos.
Un cop al llit, llegeixen el llibre d’en Bip, que també s’està adormint.

Quan el Nil creu que els ninos ja dormen se’n va de puntetes sense fer soroll i apaga el llum. La Lina ja dorm però en Jotu encara no. En Jotu comença a plorar i plorar.

En Nil corrents li porta el llibre, però en Jotu no vol el llibre. La Lina es tapa les orelles per no sentir-lo plorar. En Nil torna amb un conillet però el Jotu tampoc vol el conillet. Potser callarà amb el xumet? Però en Jotu tampoc vol el xumet. En Nil es para a pensar..
Què deu voler el Jotu?

Ah! S’havia oblidat del petonet de bona nit! Li fa un petonet i el Jotu somriu feliç i s’adorm. Ah! La Lina també vol el seu petó.
Arriba el pare d’en Nil i se l’emporta a dormir


La col·lecció NIL I ELS SEUS NINOTS

El Jotu i la mona Lina representen dues joguines d’en Nil. El Bip és un pingüí dibuixat, força surrealista, que surt i entra quan ell vol d’un llibre de coneixements sobre el món dels pingüins.

En la major part dels contes en Nil proposa diverses activitats als seus ninots com: anar a passeig, fer construccions, jugar a pilota, fer una festa, dibuixar, netejar…

En aquesta col·lecció es posa de relleu les expressions emotives dels personatges com són els gelos, la necessitat del petó abans d’anar a dormir, la por, l’enuig, la rivalitat, la impaciència i la generositat davant l’arribada d’un germanet. Els ninots fan mostra de creativitat en trobar com fer servir les sabates noves d’en Nil, sobretot el Bip que les fa servir per sortir volant per la finestra…

 • GÉNERO
  Infantil
  PUBLICADO
  2018
  23 de febrero
  IDIOMA
  CA
  Catalán
  EXTENSIÓN
  16
  Páginas
  EDITORIAL
  Edittio
  TAMAÑO
  2,4
  MB

  Más libros de Pia Vilarrubias

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018

  Otros clientes también compraron

  Otros libros de esta serie

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018