Differenciális Pszichológia: Vonáselméletek és Diszpozicionális Elméletek (Differenciál-pszichológia‪)‬

    • £3.99
    • £3.99

Publisher Description

Ismerje fel, értse meg és olvassa az emberek különböző személyiségjegyeit a személyiségkutatás és a személyiségportrék segítségével.

A differenciálpszichológia az ember személyiségéről szól, amely rejtve van és rejtély az emberiség többi része számára. Ez egy mélyreható terület, amely megmagyarázza és igazolja bizonyos emberek bizonyos viselkedését. Azonban nincs szükséged pszichológia mesterképzésre ahhoz, hogy ne csak a saját személyiségedet ismerd meg, és ennek megfelelően teszteld erősségeidet és gyengeségeidet, hanem ahhoz is, hogy segíts olyan embereknek, akik nehéz időszakon mennek keresztül.

E könyv célja, hogy segítsen jobban megérteni embertársaidat, és ennek megfelelően javítsa a másokkal való együttműködést. Ezekben a zavaros és viharos időkben az embereknek gyakran szükségük van egy kis enyhülésre a saját életükben. Ez a differenciálpszichológia esetében is így lehet, mivel a személyiségpszichológiát gyakran és különösen a mindennapi életben alkalmazzák. Alapvetően olyan súlyosan beteg emberek megsegítéséről van szó, akik személyiségzavarban szenvednek, vagy akik olyan traumatikus élményeket éltek át, amelyek megváltoztatták viselkedésüket és megjelenésüket.

Ebben a könyvben számos olyan fejezetet találsz, amelyek segítenek többet megtudni az emberi pszichéről:
A differenciálpszichológiai kutatásMi a személyiségpszichológia?Típuselmélet: Milyen személyiségek vannak?Nevelés és környezeti tényezők8 illusztrációval

A személyiségpszichológia segítségével azonban a munka világában is hatalmas előnyökre tehetünk szert, sőt, a család és a barátok körében is különösen hasznos lehet. Hiszen ki ne szerette volna már megismerni a főnöke személyiségét, vagy megérteni, hogy az a bizonyos munkatárs miért különbözik a többiektől?

Vásárolja meg a könyvet most, és szerezzen első benyomást a differenciálpszichológiáról.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2022
25 December
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
81
Pages
PUBLISHER
Levente Szabó
SIZE
588.4
KB

More Books by Levente Szabo

2023
2023
2023
2022
2022
2022