• £5.49

Publisher Description

Când dragostea, fericirea, familia, prietenia nu sunt aşa cum ar trebui să fie, logica şi etica îşi schimbă forma. Atunci când nimeni nu îţi comandă regulile, ţi le creezi singur, urmărind doar propria satisfacţie.
Dakota, Dax și Danica sunt trei fraţi vitregi, a căror familie adoptivă nu a făcut altceva decât să îi distrugă. Pentru părinţii lor, sunt doar realizarea pe care nu au reuşit să o creeze cu propriile puteri.

Însă niciunul dintre ei nu este precum Dwayne, captiv în trecut și marcat de răni psihice și fizice ce nu se vor vindeca niciodată.

Moartea teribilă a unei eleve pune tot liceul pe jar.

Dakota găsește indicii subtile ce o conduc spre posibilul ucigaș, iar hotărârea ei de a proteja următoarea victimă declanșează un adevărat masacru.

Bântuită de sentimente tot mai puternice pentru Dwayne si prinsă în colții propriei familii, Dakota încearcă să îi salveze pe toți, fără să știe că propria ei inimă este arma ce îi ucide.

Exact ca aripile fluturelui ce provoacă un uragan, Orfanii sunt patru suflete inocente, capabile să distrugă totul doar încercând să iubească.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2020
June 10
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
957
Pages
PUBLISHER
Georgiana Sandu
SIZE
3.3
MB

Customer Reviews

__DoraB__ ,

Speechless

Tot ce pot spune este că, după ce am terminat de citit cartea, starea mea emoțională este mai praf decât a reușit Zora să o facă pe Angora.

Întotdeauna reușești să mă surprinzi cu cărțile tale și nici acum nu ai dat greș.

Felicitări pentru altă carte minunată si abia aștept Volumul 2 și cartea de perspectiva lui Dwayne

More Books by Georgiana Sandu