• HUF1,190.00

Publisher Description

Љубовта на Бога Откриена Преку Исус Христос


Напишано е, " Бога никој никогаш не Го видел; Единородниот Син Бог, Кој е во прегратката на Таткото, Тој Го објави" (Joван 1:18).

Колку совршено ни ја откри Исус љубовта на Бога! Колку совршено нè избави Исус!Која совршена Вистина на спасението е евангелието на водата и Духот! Никогаш не жалиме што го примивме спасението преку нашата вера во Исус, Кој дојде преку вода и крв (1 Јован 5: 6).

Се надевам дека сите верувате во Исус Христос, Кој ја откри љубовта на Бога, чувајте ја верата во Неговата љубов во вашите срца и живејте секојдневно заради ширење на таа љубов. Се надевам дека ќе го стекнете благословот за простување на гревот преку средба со Бога преку евангелието на водата и Духот.

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2021
April 4
LANGUAGE
MK
Macedonian
LENGTH
354
Pages
PUBLISHER
Hephzibah Publishing House
SIZE
1.3
MB

More Books by Paul C. Jong