• 9,99 €

Descrizione dell’editore

Jóllehet, a testünkön és a tudatalattinkon keresztül a környezetünk mindenféle veszélyét érzékeljük, elveszítettük azt a képességünket, hogy ezeket az észleléseket a személyes biztonságunk fenntartására használjuk. Az állatok még képesek erre, és ezért kaphatnak figyelmeztetést, és menekülhetnek el a természeti csapások bekövetkezte előtt. 


Mégis, ha az ember megtanulja, hogyan hasznosítsa az álmait, ezen a területen felülmúlhatja az állatokat. Ez a - 20 évet meghaladó kutatásokból született - könyv elmagyaráz egy mindenki számára elérhető olyan módszert, amely segítségével újjáépíthetjük a testünk, a tudatunk és a tudatalattink közötti hidakat, ez által a környezetünkben leselkedő veszélyekről több adathoz juthatunk. Ha a tudatalattija és a teste közötti párbeszédet helyreállította, az ember valójában meghaladja az állatok és mindenfajta létező technológia mindenfajta - természeti, emberi, vagy technológiai eredetű - veszélyt előrejelző képességét. 


Az e könyvben elmagyarázott technika segítségével megtanulhatjuk, a saját magunk, és a hozzánk közel álló személyek biztonsága szempontjából fontos olyan adatokat hogyan «gyűjtsük össze», amelyek álomlátás közben állnak a rendelkezésünkre. Ezek alapján a következőkre is képesek leszünk: 


— elkerülhetjük a váratlan halált, valamilyen természeti csapás: földrengés, vulkánkitörés, földcsuszamlás, özönvíz, vihar, szökőár, lavina bekövetkezte előtt elmenekülve; 

— támadókat, terroristákat, tolvajokat, erőszakosan fellépőket, vagy rablókat megakadályozhatunk a terveik kivitelezésében;

- például, repülő,- vagy hajóút előtt tudhatjuk, hogy épen és egészségesen meg fogunk-e érkezni a célállomásra, vagy érdemesebb az utazásról merénylet, a hajó elsüllyedése, baleset, vagy természeti katasztrófa miatt lemondani… ; 

— megérezhetünk és elkerülhetünk más csapdákat és veszélyeket. 

- a tehetségesebbek nagyobb érzékenységet és nagyobb megérző képességet fejleszthetnek ki magukban közvetlenül az ébrenlét állapotában, amelyek segítségével még hatékonyabban válaszolhatnak a környezetükben található veszélyekre.

- megtanulhatjuk, ne aggódjunk feleslegesen az egyszerű rémálmok miatt, mert megtanuljuk kideríteni, mi váltja ki személy szerint nálunk a rémálmokat, és ennek köszönhetően megkülönböztethetjük ezeket a valódi természeti csapásnak, merényletnek, nukleáris erőművek, stb. baleseteinek a veszélyére ténylegesen jelző álmoktól.

GENERE
Scienza e natura
PUBBLICATO
2013
31 ottobre
LINGUA
HU
Ungherese
PAGINE
128
EDITORE
Buenos Books
DIMENSIONE
540.2
KB

Altri libri di Anna Mancini