• € 7,49

Beschrijving uitgever

Az emberek, azaz a rhunák népe időtlen idők óta az általuk fhreynek nevezett isteneket imádják. Ezek a nagyhatalmú lényeklegyőzhetetlenek, mesterfokon űzik a mágiát, és a jelek szerint halhatatlanok.

Egy napon azonban megváltozik minden, ugyanis az egyikük egy ember, Raithe pengéjének esik áldozatul.Küszöbön áll a rhunák és a fhreyek közti háború, ami a teljes emberi faj kipusztulásával járna.


Eközben az emberek egyik utolsó települését, Rhen-dahlt katasztrófa sújtja: egy emberevő medve tizedeli lakosait, és maga a főnökük is áldozatul esik neki. Ekkor érkezik meg az erdőből farkasával Suri, az ifjú látó, akit közelgő végromlás látomásai gyötörnek. Sikerül meggyőznie a főnök özvegyét Perszephonét, hogy őrült küldetésre induljanak. Csatlakozik hozzájuk a fhreyek bosszúja és saját istenölői szerepe elől menekülő Raithe is.

Ráadásul a dahlban renegát fhreyek egy csoportja jelenik meg, akiket egy félelmetes erejű mágus üldöz.


A mítoszok korának leáldozott. Felvirradt a lázadás hajnala.


Michael J. Sullivan üstökösként felívelő karrierjét a Riyria-sorozat kirobbanó sikerének köszönheti. A Mítoszok kora egy új, hatkötetes regényciklus első darabja, amelyben a fantasy új generációjának egyik legkiválóbb mesélője tovább építi rendkívül népszerű univerzumát.

GENRE
Sciencefiction en fantasy
UITGEGEVEN
2020
13 oktober
TAAL
HU
Hongaars
LENGTE
480
Pagina's
UITGEVER
Fumax
GROOTTE
3,9
MB

Meer boeken van Michael J. Sullivan