A Hazug kulcsa A Hazug kulcsa

A Hazug kulcsa

    • $11.99
    • $11.99

Publisher Description

A vörös királynő megindította bábuit a sakktáblán…
A Bolondok hercegében elmesélt vérfagyasztó kalandok során Jalan Kendeth, a gyáva és élvhajhász herceg és Snorri ver Snagason, a megkeseredett viking harcos szert tesz Loki kulcsára, amely minden ajtót ki tud nyitni, és amelyre a Széthullott Birodalom legveszedelmesebb erői vágyakoznak – köztük maga a Holt Király.
Jal csupán haza szeretne térni a nőkhöz, a borhoz és az élet egyéb örömeihez, de Snorrinak célja van a kulccsal: ő az alvilág kapuját keresi, hogy szélesre tárhassa, és visszahozhassa családját az élők világába.
A kettejüket összeláncoló varázslat miatt a herceg kénytelen Snorrival tartani veszedelmes útján. Váratlan útitársként csatlakozik hozzájuk Kara, a tüzes völva, akinek szintén megvannak a saját kifürkészhetetlen céljai.
A regényt a szerző előző műveihez hasonlóan a neves műfordító, Gy. Horváth László (Gépnarancs, A Hobbit, Pi élete stb.) ültette át magyar nyelvre.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2016
April 27
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
511
Pages
PUBLISHER
Fumax
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
4.1
MB

More Books by Mark Lawrence

Unfettered Unfettered
2013
During the Dance During the Dance
2014
The Visitor: A Wild Cards Story The Visitor: A Wild Cards Story
2021
Genre Fiction Genre Fiction
2012
Stories of Hope and Wonder, in Support of UK Healthcare Workers Stories of Hope and Wonder, in Support of UK Healthcare Workers
2020
Bolondok hercege Bolondok hercege
2015