Dødsenglen - 2

  • $14.99
  • $14.99

Publisher Description

Han redder uskyldige for at sone sine synder. Men han kan ikke flygte fra sin blodige fortid.

Lejemorderen John Milton har holdt sig under radaren i et halvt år. Men nu dukker han op i Mexico, i Ciudad Juárez, en af verdens allerfarligste byer ved grænsen til USA, og han bliver inddraget i en brutal krig mellem de to narkokarteller, der styrer grænseområdet. 

En ung, idealistisk journalist står til at blive henrettet, og for at redde hende må Milton smugle hende til Texas. Sammen med de politifolk, der endnu ikke er købt af kartellet, og en menneskesmugler, hvis motiver ikke står helt klare, beskytter han hende inden den farlige rejse.

Men da det viser sig, at den mand, der i virkeligheden er ude efter hende, er lejemorderen Santa Murte – Dødsenglen – er det lettere sagt end gjort …

DØDSENGLEN er andet bind i Mark Dawsons bedst sælgende serie om den erfarne lejemorder John Milton, der helst vil lægge sin blodige fortid bag sig for at sone sine synder. Men den branche er ikke nem at komme ud af igen …

Mark Dawson er uddannet jurist og har i ti år arbejdet som advokat, først som anklager i internationale hvidvaskningssager og siden med at hjælpe kendte, der anklager medier for bagvaskelse. I dag lever han af sit forfatterskab.

 • GENRE
  Mysteries & Thrillers
  RELEASED
  2023
  May 3
  LANGUAGE
  DA
  Danish
  LENGTH
  204
  Pages
  PUBLISHER
  Gyldendal
  SELLER
  Gyldendal AS
  SIZE
  396.8
  KB

  More Books by Mark Dawson

  2017
  2022
  2023
  2023
  2023
  2023