De brinnande männen De brinnande männen

De brinnande männen

    • $23.99
    • $23.99

Publisher Description

Första boken i serien om Alex Finn
 
»En spännande deckare där alla vändningar sitter som de ska.« Emma Gustafsson, BTJ
 
När ett hus i södra London börjar brinna en kväll under pågående byggarbete rusar ett tätt sammansvetsat team av brandmän in för att rädda en man som setts i ett fönster. Men när de kommer ut har de honom inte med sig. En kort tid senare säger de upp sig, en efter en, och bestämmer sig för att aldrig prata med varandra igen. 
Fem år senare bränns en av männen ihjäl på sitt eget bröllop. Kort därefter hittas ytterligare en av dem död. Någon verkar veta vad de fem brandmännen gjorde den där kvällen, och nu är bara tre av dem kvar i livet. 
Kriminalkommissarie Alex Finn och hans nya kollega Mattie Paulsen utgör ett osannolikt partnerskap. Men de måste nu samarbeta i en kamp mot klockan för att hitta mördaren – innan elden fortsätter att sprida sig.
I översättning av Sabina Söderlund.
 
WILL SHINDLER är en brittisk författare och radiojournalist. Han har arbetat på BBC i över tjugofem år och har ett förflutet som manusförfattare för TV. De brinnande männen är hans debut och första boken i serien om Alex Finn och Mattie Paulsen, en hyllad brittisk deckarserie som jämförts med Peter James and Peter Robinson.
 
»Will Shindlers debutdeckare lägger stor vikt vid att etablera huvudpersonerna, utan att tappa greppet om intrigen.« Lotta Olsson, DN

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2022
April 19
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
362
Pages
PUBLISHER
Modernista
SELLER
Publit Sweden AB
SIZE
6.1
MB

More Books by Will Shindler

The Burning Men The Burning Men
2020
The Killing Choice The Killing Choice
2021
The Hunting Ground The Hunting Ground
2022
The Blood Line The Blood Line
2023
The Cold Case The Cold Case
2023