De Komst van de Koning De Komst van de Koning
#3 - De gave van de Selkie

De Komst van de Koning

    • $3.99
    • $3.99

Publisher Description

'De wereld heeft dokters nodig,' zegt Cormack. 'Wij hebben dokters. De wereld heeft beschutting en medicijnen nodig. Wij hebben dat te bieden. De wereld heeft een weg voorwaarts nodig, een kompas dat ons uit de duisternis leidt. Wij kunnen dat kompas zijn.'

Centraal-Europa is verwoest en duizenden mensen zijn op drift geslagen. De grote steden sluiten hun poorten uit angst voor de dodelijke Zwarte Plaag. Te midden van deze chaos zoekt Nimue naar haar geliefde Wolf, de vader van haar ongeboren kind.

Arthur doolt door het land van de geesten, een plek die elke dag grimmiger wordt. De taak die de stervende Visserskoning hem heeft gegeven lijkt vrijwel onmogelijk en kan hem bovendien zijn leven kosten.

Ook al zijn ze werelden van elkaar gescheiden, Nimue en Arthur vechten met hetzelfde doel voor ogen: het vinden van de Graal die de Visserkoning kan genezen.

In dit laatste deel van de trilogie De Gave van de Selkie weet Mara Li wederom op meesterlijke wijze mythologische elementen te verweven met de rauwheid van de wereld waarin Nimue en Arthur leven.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2022
August 4
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
517
Pages
PUBLISHER
Mara Li
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
629.9
KB

More Books by Mara Li

Yde Yde
2014
Winter Flame Winter Flame
2024
Sintel en vuur Sintel en vuur
2024
The Call of Avalon The Call of Avalon
2023
The Voice of the Sea The Voice of the Sea
2023
Kus me, kerstmis Kus me, kerstmis
2022

Other Books in This Series

De Stem van de Zee De Stem van de Zee
2022
De Roep van Avalon De Roep van Avalon
2022